Verkkokirjoittamisen koulutusta FUASin väelle

Pidän 20.5. verkkokirjoittamisen kurssin, joka on suunnattu Lahden amkin, Laurea-ammattikorkeakoulun ja HAMKin (eli FUAS-liiittouman) henkilöstölle. Ilmoittautuneita on tähän mennessä viisi, joten istunnostamme tulee varmasti vierihoitoa henkilökohtaisiin tarpeisiin. Sessio pidetään Adobe Connectin verkkokokoushuoneessa.

Rakennan koulutuksen niin, että ohjelmassa on sekä alustus verkkokirjoittamisen teoriaan että käytännön harjoituksia tekstituotantoon. Verkkokirjoittamisen abc:n ensimmäinen versio on vuosien takaa, ja samaa perussettiä olen muokannut nytkin käyttötarkoituksen mukaan. Käytännön harjoituksina teemme Google-dokua vähintään kymmensormisesti, kommentoimme ainakin tätä blogipostausta ja mahdollisesti myös tuittailemme toisillemme.

Olisiko mielessä muuta?

4 ajatusta artikkelista “Verkkokirjoittamisen koulutusta FUASin väelle

    • Kiitti Tarjaleena, hyvä kysymys. Kun kirjoittaa työroolissa, on hyvä pitäytyä Oy Ab:n linjoissa ja säännöissä, mutta vielä tärkeämpää on muistaa, että bloggaus ei ole mediatiedottamista: blogissa kuuluu ihmisen ääni, ja se juuri tekee blogista kiinnostavan.

Jätä kommentti